News Flash:

CAPCANA DIN PORTBAGAJ! Detaliul pe care il ignori zilnic si te costa o amenda de 300 de lei

27 Aprilie 2017
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Din cand in cand, cei de la Politia Rutiera au obiceiul sa verifice conducatorii auto daca au in masina trusa medicala, extinctor si triunghiuri reflectorizante. Desi pare o banalitate, lucrurile se pot complica la un momentdat deoarece, multi soferi nu stiu ca extinctorul si la trusa medicala au termene de valabilitate. Pentru ca, sa fim seriosi cine se uita la aceste amanunte.
Majoritatea soferilor isi cumpara trusa, o pun in portbagaj si spera sa nu ajunga sa o foloseasca niciodata.
„Si eu am fost oprit de Politie si mi s-au cerut, pe langa documente si verificarea existentei Inspectiei Tehnice Periodice (ITP) sa arat si trusa de prim-ajutor. Linistit am scos-o si le-am aratat-o agentilor de circulatie. Dar cand au fost verificate mi s-au muiat picioarele. Articolele perisabile, sa le spun asa, aveau termenele de valabilitate depasite. Asa ca m-am ales cu 5 puncte de penalizare si o amenda de 300 de lei”, a declarat pentru Glsa.ro, un sofer amator de 54 de ani din Arad. 
Chiar daca acest caz s-a petrecut cu ceva timp in urma, problema in cauza este o tematica permanenta, la nivel national, pentru Politia Rutiera. Asa ca este mai bine ca sa va asigurati din timp ca sunteti in legalitate. Adica sa verficiati periodic daca trusa de prim-ajutor si stingatorul auto sunt in perioada de valabilitate. Pretul unei truse medicale este aproximativ 100 de lei, iar un extinctor in jur de 60 de lei.
Deschideti ochii, ca sa nu deschideti portofelul!

politia rutiera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005137 (s)