News Flash:

Cantareata Sinead O’Connor a amenintat ca se sinucide

24 Iunie 2016
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Sinead OConnor
Politia din Chicago a demarat cautarile, dupa ce cantareata iralandeza Sinead O’Connor a amenintat ca se sinucide. Pe 24 iunie, la ora locala 3:30, un membru al familiei, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, a anuntat politia ca Sinead a amenintat ca se arunca de pe un pod din Chicago.
Pe 24 iunie, la ora locala 3:30, un membru al familiei cantaretei din Irlanda, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, a anuntat politia ca Sinead a amenintat ca se arunca de pe un pod din Chicago, relateaza nme.com.
Politia din Chicago nu a declarat-o pe Sinead O'Connor "persoana disparuta" pana in acest moment. Totusi, ofiterii au fost instruiti sa o gaseasca pe cantareata.
Incidentul vine la o luna dupa ce politia din Chicago a demarat cautarile, cand Sinead a disparut la periferia orasului Chicago. Cantareata a fost gasita la 32 de ore de la disparitie. La momentul respectiv, cantareata de origine irlandeza a plecat intr-o dimineata cu bicicleta din localitatea Wilmette, situata la periferia nordica a orasului Chicago.
In noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunta ca a luat o supradoza de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.
Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globala in 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat in aprilie. O'Connor a inregistrat 10 albume muzicale solo.
In anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cadere nervoasa si a anulat un turneu international de concerte.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005628 (s)