News Flash:

CANNES 2016. "Bacalaureat", de Cristian Mungiu, elogiat de criticii straini

20 Mai 2016
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
mungiu cannes
Filmul "Bacalaureat", semnat de Cristian Mungiu, a avut, joi, premiera simultana la Cannes si Bucuresti. "Bac-ul e un prag",a declarat Cristian Mungiu la avanpremiera, pentru MEDIAFAX. Criticii de film din toata lumea au elogiat filmul dupa proiectia de gala de la Cannes. Oare va lua Mungiu Palme d'Or-ul?
Cristian Mungiu, Adrian Titieni, Maria Dragus, Lia Bugnar, Malina Manovici, Vlad Ivanov, Rares Andrici au zambit fotografilor, joi, pe covorul rosu de la Cannes. Conferinta de presa de dupa proiectia de gala a filmului a fost transmisa live, pe pagina oficiala de YouTube a Festivalului de la Cannes.
Au fost momente intense si pline de emotie pentru Romania pe covorul rosu de la Cannes, inainte de premiera oficiala a filmului Bacalaureat. "Dincolo de multimea de fotografi si de fani, ne-am bucurat sa simtim familiaritatea si admiratia din comentariile in direct. Cristian Mungiu a venit insotit de cei doi fii care, dupa cum remarcau gazdele, ”vor ramane cu o amintire frumoasa” prin fotografia de grup alaturi de echipa de filmare. O fotografie de grup care completeaza inspirat relatia atat de complicata dintre parinte si copil descrisa in film.", scriu producatorii pe pagina de Facebook oficiala a filmului "Bacalaureat".
Uite conferinta de presa pentru "Bacalaureat", de la Cannes.

Galerie Video


cannes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006851 (s)