News Flash:

Candidatii PMP Arad, lansati in prezenta lui Traian Basescu

10 Noiembrie 2016
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Lansarea oficiala a candidatilor Partidului Miscarea Populara Arad, pentru alegerile generale din 11 decembrie a.c., va avea loc sambata, sambata 12 noiembrie, la ora 10,30, la Complexul Expo Arad, in prezenta presedintelui partidului, Traian Basescu, informeaza liderul organizatiei judetene, Florin Remetan. 
Potrivit sursei citate, pentru a lua parte la acest eveniment, presedintele Traian Basescu va sosi la Arad in fruntea unei numeroase delegatii a Conducerii centrale a PMP. 
"Propunem electoratului o echipa de candidati seriosi, buni profesionisti, curati, demni de a apara interesele aradenilor in Parlament. Sunt onorat sa anunt public faptul ca presedintele Traian Basescu a tinut din nou sa ne fie alaturi la Arad cu ocazia prezentarii reprezentantilor nostri pentru Camera Deputatilor si Senat. Mai mult, conducerea centrala a decis sa deschida seria lansarilor candidatilor PMP din vestul tarii de la Arad si Timisoara, ceea ce demonstreaza forta noastra organizatorica si aprecierile de care ne bucuram din partea Conducerii centrale a PMP", a declarat printr-un comunicat de presa transmis joi, AGERPRES, Florin Remetan. 
Acesta si-a exprimat convingerea ca prezenta presedintelui Traian Basescu va constitui un imbold pentru electoratul aradean spre a-i vota pe candidatii PMP. 
"Consider ca electoratul aradean va putea gasi in candidatii pe care noi ii propunem pentru Parlamentul Romaniei intruchiparea principiilor si idealurilor pentru care fostul presedinte al Romaniei si liderul actual al PMP a militat in trecut, principii si idealuri care l-au convins sa revina cu putere in viata politica a Romaniei, candidand la randul sau pentru un loc in viitorul Senat", a adaugat Florin Remetan, presedintele PMP Arad. 
Organizatia judeteana Arad a PMP a depus la Biroul Electoral Judetean liste complete de candidati pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pe primul loc al listei pentru Camera Deputatilor se afla presedintele organizatiei judetene a partidului, Florin Remetan, in vreme ce primul loc al listei pentru Senat i-a revenit lui Silviu Dimofte. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)