News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile la Pasajul Michelangelo

16 Ianuarie 2015
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiar daca ne bucuram de o vreme frumoasa, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada de iarna, reprezentantii Primariei Timisoara spun ca lucrarile la pasajul Michelangelo nu pot fi finalizate acum. Santierul va reincepe in primavara, anunta autoritatile locale, care estimeaza ca lucrarile care au mai ramas de executat ar putea fi realizate in doar doua saptamani.
La finele anului trecut a fost redeschisa circulatia in intersectia din zona Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci, pe langa noul pasaj rutier subteran, pe bulevardele Vasile Parvan si Corneliu Coposu, dar soferii nu pot folosi nici acum pasajul pentru ca mai este inca de lucru.
Reprezentantii municipalitatii spun ca, desi temperaturile sunt ridicate pentru aceasta perioada de iarna, nu pot continua lucrarile, pentru ca vremea este schimbatoare, iar anumite operatii nu pot fi realizate pe inghet.
„Pana cand temperaturile nu vor deveni constante nu se poate lucra. Lucrarile la pasajul subteran vor fi reluate in primavara. Au mai ramas de realizat, in amenajare, hidroizolatia si turnarea asfaltului, finisajele si partea de vopsire. In momentul de fata, lucrarile cuprinse in acest proiect sunt in proportie de 98% finalizate”, ne-a declarat purtatoarea de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie.
Reprezentantii Directiei Tehnice a municipalitatii estimeaza ca lucrarile care au mai ramas de executat ar putea fi realizate in decurs de circa doua saptamani.
Ramane de vazut cand va fi dat in folosinta noul pasaj. A fost realizat inclusiv sistemul de iluminat in interiorul pasajului, fiind montate mai multe proiectoare.
Initial, reprezentantii municipalitatii au anuntat ca lucrarea de la Michelangelo, realizata printr-un proiect pe fonduri europene, trebuie finalizata la sfarsitul lunii septembrie - 2014.
Ulterior, autoritatile locale au afirmat ca planurile le-au fost date peste cap de vremea ploioasa, sistarea care s-a impus peste iarna – iarna trecuta - si diversele „situatii neprevazute” ivite pe santier dupa ce au inceput lucrarile. Termenul a fost prelungit. Primarul Nicolae Robu estima dupa ca soferii vor putea circula prin noul pasaj in noiembrie si apoi pana la venirea iernii sau inainte de Craciun, dar pasajul este in continuare inchis.
Lucrarile din zona Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci au inceput in primavara anului 2013.

primariei timisoara michelangelo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006819 (s)