News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile in Centrul Vechi al Timisoarei. Ce spune primarul Robu

16 Noiembrie 2015
1458 Vizualizari | 2 Comentarii
piata libertattii
Primarul Nicolae Robu le-a batut obrazul, vineri, celor care l-au criticat virulent in ultimul an, cum ca nu va reusi sa incheie lucrarile de reabilitare si de modernizare a Centrului istoric. Pana aici le-a fost cu critica, pentru ca lucrarile mari sunt gata, iar pana la finele lui noiembrie se mai fac lucrari de finisaj. 
„La sfarsitul lunii noiembrie, in mod normal vom avea toata pavarea finalizata. Spun in mod normal, pentru ca nu stim cum va fi vremea. daca va fi asa cum e prognozata, atunci vom reusi sa finalizam tot ce inseamna pavare”, a spus primarul Nicolae Robu in conferinta de presa de vineri. 
Pentru luna decembrie mai raman operatiuni de finisaj, de mobilare stradala, la iluminatul stradal. Practic, pe partea de punere in valoare a descoperirilor arheologice se va lucra mai mult in decembrie, pentru ca acest act aditional la proiect a venit destul de tarziu, date fiind procedurile si durata pe care a avut-o procesul de cercetare arheologica.
Mult a fost, putin a mai ramas. 
„Cat de nedrepte au fost aprecierile negative ale celor care nu au facut niciodata nimic in viata lor!”, a spus primarul, referindu-se la cei care l-au criticat in toate felurile, ca nu va termina proiectul, iar timisorenii vor trebui sa suporte din buzunarul lor (bugetul local) „rascumpararea” contravalorii finantarii europene, scrie ziuadevest.ro.
Proiectul este estimat la circa 15 milioane de euro si a presupus reabilitarea a patru piete (Pietei Baroc sau Unirii, Libertatii, Tarcului si Sfantul Gheorghe) si a zece strazi adiacente, urmand sa schimbe radical fata centrului istoric al orasului, mai ales ca un alt proiect, care va demara intr-un orizont apropiat de timp, include si reabilitarea fatadelor celor opt palate istorice din vatra cetatii.

centrului istoric cercetare arheologica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Alina  | #1166
Munceste de acasa!
Cautam colaboratori intr-un proiect ce vizeaza piata interna si internationala de carte, cu beneficii pentru toti participantii. Plata castigurilor realizate se face prin contract de comision asigurat din prima zi. Trainingul este gratuit si de scurta durata. Activitatea nu necesita deplasare, puteti aloca 2-3 ore sau mai multe din timpul dumneavoastra, aveti nevoie de PC si cunostinte elementare de lucru cu documente word si pdf, navigare pe internet. Pentru informatii trimiteti e-mail cu subiectul INFO sau PROIECT la adresa cmalina10@yahoo.com
Dan  | #1168
Unde sunt copacii promişi (promisiune reconfirmată chiar de curând)că se vor planta in Piaţa Libertăţii??
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034495 (s)