News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile din centrul istoric al Timisoarei. Ce spune primarul Robu

26 Aprilie 2015
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Noua problema aparuta pe santierul din centrul istoric al Timisoarei odata cu incalzirea vremii este… lipsa mesterilor care sa lucreze la pavarea cu piatra. Nu sunt destui oameni, la un volum atat de mare de lucrari.
Oficialii municipalitatii spun ca firma executanta a incercat sa gaseasca mai multi meseriasi, dar nu a reusit.
„S-a incercat, de catre firma care efectueaza lucrarile, suplimentarea fortei de munca, dar din pacate mesterii care au fost adusi aici nu au trecut testele de pricepere. Noi nu ne putem permite sa facem o lucrare de proasta calitate, nici nu ne putem permite sa facem si sa desfacem apoi ce am facut, pentru ca evident eu nu tolerez sa fie lucrurile facute in neregula. Si atunci, si firma care executa lucrarea a inteles ca ar fi pagubos sa lucreze cu mesteri nepriceputi (…) Si se prefera atunci lucrul cu un numar mai restrans de muncitori”, a explicat primarul Nicolae Robu.
Reprezentantii primariei au lansat si un apel: daca sunt pietrari dispusi sa vina – sa-si ofere serviciile!
„Oricine e invitat sa vina aici daca se pricepe. S-au depus toate stradaniile de a se gasi mai multi pietrari, dar din pacate nu sunt usor de gasit. Se lucreaza cu mesteri pietrari din Maramures si din Moldova aproape in totalitate. N-as putea sa va spun numarul total, sunt dispersati…”, a mai afirmat Robu.
Nu s-a renuntat la ideea de a se lucra si noaptea, dar nu sunt suficienti oameni ca sa se poata lucra in ture.
„Munca asta e grea, nu pot sa lucreze 15 ore pe zi, ei lucreaza cam 10 ore pe zi. Exista deschiderea de a se lucra si noaptea, dar ea va putea fi valorificata doar in masura in care vom gasi mai multi pietrari”, a adaugat primarul, multumit ca lucrarile avanseaza in Cetate chiar si asa.

robu cetate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)