News Flash:

Cand vom putea circula pe lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva

18 Octombrie 2016
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada lugoj deva2
Desi mai sunt putin mai mult de doua luni pana la finalul anului, constructorul si cei de la Drumuri au dat asigurari ca in 2016 vom putea circula pe segmentul de autostrada dintre Traian Vuia si Margina, parte a lotului 2 din Lugoj – Deva. Ultimele imagini aeriene surprinse par sa confirme acest lucru.
Lucrarile la portiunea aminitita din autostrada sunt destul de inaintate, imaginile prezentate de cei de la Asociatia Pro Infrastructura confirmand progresul semnificativ de pe acest tronson. Asfaltul este asternut pe cea mai mare parte a drumului, mai este de lucrat la doua pasaje peste autostrada. Pe o buna portiune sunt deja construite rigole pentru colectarea apelor pluviale, iar pe mijlocul carosabilului au aparut deja parapete pentru delimitarea sensurilor de mers. De asemenea, legatura cu lotul 1, la nodul de la Traian Vuia a fost deja realizata, scrie tion.ro.
Avand in vedere lucrarile care mai sunt de executat, exista toate premisele ca inca din acest an sa putem circula pe cei 15 kilometri dintre Traian Vuia si Margina. Semnarea contractului de executie pentru lotul 2 din Lugoj – Deva, a avut loc in decembrie 2013, iar ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in ianuarie 2014. Finalizarea lucrarilor era programata in iulie 2016, dar a fost amanata, dupa ce a fost impusa realizarea celebrelor ecoducte.
Valoarea ofertata a lucrarilor a fost de 423 de milioane de lei. Din pacate, nu vom putea circula prea curand pe tot lotul, aceasta si din cauza celor trei kilometri de tunel care vor trebui realizati pe acest tronson. Aceste lucrari vor fi realizate separat, iar licitatia pentru desemnarea constructorului este programata in luna noiembrie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004934 (s)