News Flash:

Cand vom circula cu vaporasele pe Bega?

3 August 2018
756 Vizualizari | 0 Comentarii
vaporase

Autoritatea Navala Romana a emis autorizatia pentru transportul public de calatori pe Bega, a anuntat primarul Nicolae Robu.
Miercuri seara, acesta a postat pe Facebook o poza cu autorizatia semnata de directorul Capitaniei Zonale Drobeta-Turnu Severin, care permite STPT sa desfasoare activitatea de transport public de calatori pe Bega. Aceasta este valabila din 1 august 2018, pana in 20 noiembrie 2021.

„GATA! STPT A OBTINUT AUTORIZATIA PENTRU DESFASURAREA DE ACTIVITATI DE TRANSPORT PUBLIC DE PASAGERI SI/SAU DE MARFURI PE CAI NAVIGABILE INTERIOARE!”, a scris Robu pe Facebook.
Vaporasele vor transporta gratuit calatori in acest weekend, cu ocazia manifestarilor de Ziua Timisoarei, iar apoi calatoriile vor costa un leu. Pe Bega mai trebuie sa fie realizata semnalizarea pentru ca vaporasele sa poata incepe sa transporte calatori.

STPT detine sapte vaporase care au costat 2 milioane de euro. Acestea au fost lansate pentru prima data la apa in 2016, chiar de ziua primarului Timisoarei, scrie tion.ro.

UPDATE. Trei vaporase vor circula cu ocazia Zilelor Timisoarei

STPT a anuntat ca trei vaporase vor fi scoase la apa in acest weekend, in zilele de 3-5 august. Acestea vor circula din 45 in 45 de minute, in intervalul ora 11-21, pe traseul Flora – Podul Decebal (Baile Neptun) si retur, respectiv Flora – Podul Eroilor si retur. Imbarcarea si debarcarea se va face exclusiv la pontonul Flora. 


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005443 (s)