News Flash:

Cand va veni CUTREMURUL CEL MARE in Romania? Ce spun specialistii

29 Ianuarie 2016
2020 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur china
Seismologul Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Fizica a Pamantului,  a declarat ca urmatorul mare cutremur care se va abate asupra Romaniei va avea efecte puternice in special in Moldova, dar si in Muntenia si Dobrogea, dar nu poata sa spuna cand va avea loc acesta. "Cutremure ca la 4 martie 1977 ar crea o dezordine formidabila. Oamenii nu sunt pregatiti in ciuda tuturor avertismentelor date in ultimii ani", spune profesorul Marmureanu.
Seismologii sustin ca statistic analizele arata ca intr-un secol se produc doua cutremure de magnitudine mai mare de 7. Prin urmare specialistii in seismologie se asteapta ca in perioada urmatoare sa aiba loc un cutremur cu o magnitudine foarte mare si la noi in tara, chiar daca nu se stie exact momentul in care va avea loc.
Un cutremur devastator este descris si in profetiile parintelui Arsenie Boca. Acesta a prezis ca Bucurestiul va fi sters de pe harta Romaniei in urma unui cutremur mare. "Se va oua de doua ori", iar la a treia ouare, marele oras va fi sters de pe fata pamantului pentru pacatele lui, a prevestit Arsenie Boca. “Blocurile se vor transforma in cutii de chibrituri”, preciza duhovnicul. Si cum profetia a fost facuta inainte de nii ’40, parintele le spunea apropiatilor ca ei nu vor prinde acest eveniment pentru ca el se va petrece dupa moartea lor, scrie wowbiz.ro.
Si in randul parapsihologilor, ideea unui cutremur mare apare tot mai frecvent.
Maria Ghiorghiu, femeia care sustine ca a prevazut incendiul de la Colectiv si atentatul terorist de la Paris, din toamna, a tot spus pana in urma cu cateva zile ca “visele” sale arata ca Romania va fi ferita de un cutremur devastator. Ei bine, acum prezicatoarea si-a schimbat opinia. "Daca anul trecut scriam ca in Romania nu va fi niciun cutremur devastator, iata dragilor, ca nu pot spune acelasi lucru si in acest an, 2016. Am ramas si eu uimita si mi-am cutremurat la propriu, la auzul acestor cuvinte, chiar acum, in aceasta noapte (25 ianuarie), cand scriam aici pe blog. Deci, in timp ce scriam aici pe blog, aud o conversatie intre doua glasuri: Despre Romania, se spune ca, nu va fi nici un cutremur devastator!" Dar un alt glas vine foarte repede cu o replica: "Va fi lovita iar de un cutremur devastator", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

profesorul marmureanu seismologii cutremur devastator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006164 (s)