News Flash:

Cand va fi gata lotul II din autostrada Timisoara - Lugoj

24 Octombrie 2015
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada timis lugoj2
Lucrarile sunt extrem de avansate la lotul 2 din autostrada Timisoara – Lugoj si ar putea fi vorba de zile pana cand operatiunile vor fi gata, a declarat Narcis Neaga, directorul CNADNR, intr-un interviu pentru Hotnews. Totusi, el nu specifica expres anul 2016, evitand sa se pronunte in acest sens.
„Va fi terminata. Nu garantez eu, garanteaza constructorul. Am vazut pe santier treaba asta. El a terminat cu uzura, a pus parapetii, a facut marcajele. Are nevoie de 20 de zile continue cu soare pentru cateva lucrari la santuri. Va fi gata inainte de termenul contractual din 2016. Se poate si asa lucra. Ma feresc, nu mai vreau sa dau kilometri”, a declarat Neaga.
El a vorbit si despre alt proiect important, autostrada Lugoj – Deva. Mai precis, despre deschiderea circulatiei pe o portiune din lotul 2, scrie tion.ro.
„Ne-am gandit la o varianta de descarcare a traficului provizorie. Asa se va intampla si acum, daca vom avea putina sansa, constructorul are toate premizele sa dea in trafic 17 km din Lugoj – Deva, Lotul 2 pana la localitatea Margina. Acolo facem o giratie si atunci putem veni pe autostrada de la Nadlac pana la Margina, iesim in giratie, intram in DN si urcam mai incolo din nou pe autostrada”, a mai precizat Neaga.

cnadnr neaga lugoj deva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004596 (s)