News Flash:

Cand va fi functionala Unitatea pentru Arsi de la Spitalul Floreasca

2 Februarie 2016
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
spital de arsi
Clinica pentru Arsi de la Spitalul Floreasca din Bucuresti va putea primi pacienti in mai putin de doua luni, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, doctorul Ioan Lascar, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a spitalului.
"Clinica va putea primi pacienti in mai putin de doua luni. Acum suntem in etapa in care urmeaza sa instruim personalul adecvat, fiind o structura sanitara noua in Romania, noi nu aveam aceasta calificare. Ca sa putem abilita personalul sa capete competente si abilitatile necesare pentru lucrul cu blonavii grav arsi, care este o munca foarte complexa, evident ca trebuie instruiti acolo unde exista aceasta expertiza. In ideea ca in urmatorii patru-cinci ani vom reorganiza asistenta de ingrijire a bolnavilor grav arsi din Romania, unitatea noastra va capata atribute de unitate pilot si vom putea instrui personalul din tara la noi aici, la urgenta", a explicat Lascar pentru MEDIAFAX.
El a spus ca aceasta instruire se face din fondurile Ministerului Sanatatii: "Am stabilit o intelegere cu colegii din Franta prin intermediul Ambasadei Franceze pentru pregatirea personalului. Ministerul Sanatatii finanteaza deplasarea, diurna si cazarea cadrelor medicale".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004852 (s)