News Flash:

Cand va fi finalizat lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva

4 Decembrie 2016
973 Vizualizari | 0 Comentarii
austos
Lucrările la cea mai nouă porţiune de autostradă din România care ar urma să fie deschisă, cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, par să fie destul de avansate pentru a permite deschiderea pentru circulaţie înainte de Crăciun. Ultima filmare realizată aici arată că nodul de acces de la Margina este aproape gata, iar carosabilul e finalizat.

Forumul peundemerg.ro a făcut publică o nouă filmare aeriană a lotului 2 al autostrăzii Lugoj – Deva. Imaginile surprind stadiul lucrărilor de pe cea mai mare parte a lucrărilor de pe acest lot, este vorba despre cei 15 kilometri dintre Traian Vuia, acolo unde se termină lotul 1, şi Margina, unde va fi nodul de descărcare şi de legătură cu drumul naţional spre Deva.

Imaginile arată că acest nod este în cea mai mare parte terminat, fiind circulabil şi asigurând legătura cu drumul naţional. Parapetele este montat pe aproape întreaga lungime a traseului vizat de imagini. De asemenea, în zona nodului de la Margina se văd şi lucrările la şoseaua care face parte tot din lotul 2, dar care se va deschide ulterior, aici fiind amplasate şi tunelurile care urmează să fie construite.

Oficialii de la Ministerul Transporturilor şi Compania de Drumuri au anunţat că această porţiune nouă de autostradă se va deschide în jurul datei de 15 decembrie, fiind, de altfel, singura inaugurată pentru lotul 2. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în ianuarie 2014. Finalizarea lucrărilor era programată în iulie 2016, dar a fost amânată, după ce a fost impusă realizarea celebrelor ecoducte, a tunelurilor care vor fi construite anul viitor. Valoarea ofertată a lucrărilor a fost de 423 de milioane de lei. 

lugoj deva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005248 (s)