News Flash:

Cand va fi finalizat lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj

18 August 2015
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Lotul de autostrada aflat cel mai aproape de finalizare este cel de-al doilea din autostrada Timisoara – Lugoj. Constructorul a terminat in cea mai mare parte treaba la carosabil, mai sunt de realizat lucrari pe doar cateva sute de metri, dar mai este de lucru la supratraversarile peste autostrada.
Se pare ca in doar cateva luni va fi terminat si lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj. Acesta va face legatura intre loturile deja functionale, care asigura o legatura continua de la Nadlac la Izvin, acolo unde se termina primul lot al autostrazii mentionate mai sus, si primul lot al autostrazii Lugoj – Deva. In acest fel se va putea circula de la Nadlac pana la nodul de coborare de pe autostrada de la Traian Vuia.
Cat despre stadiul actual al lotului 2,  firma care se ocupa de lucrari a montat grinzile la toate podurile de supratraversare a autostrazii. De asemenea, a fost finalizata lucrarea de mutare a unei conducte de gaz metan si au fost instalate o serie de stalpi pentru iluminat. Totodata, parapetii metalici laterali au fost deja instalati pe mare parte din lungimea lotului. Intre cele doua sensuri de mers sunt deja montati parapetii pe toata lungimea, potrivit ziuacargo.ro.
De lucrat se lucreaza si la legatura cu Lugoj – Deva, acolo unde incep si cei 10 kilometri de autostrada care in prezent nu sunt folositi. In aceasta zona mai trebuie turnat ultimul strat de asfalt, cel de uzura. La nodul de la Topolovatul Mare se finalizau cele doua sensuri giratorii de la coborarea de pe autostrada. De realizat mai sunt lucrari la cateva sute de metri din lungimea totala a lotului, plus va trebui inceputa betonarea la supratraversari, scrie tion.ro.
Lotul 2 din Timisoara – Lugoj are 26 de kilometri lungime, dar la inaugurarea circulatiei vor fi disponibili soferilor 36 de kilometri, deoarece vor fi deschisi circulatiei si cei 10 kilometri din lotul 1 al autostrazii Lugoj – Deva, in prezent inchisi traficului.
Valoarea licitata a lucrarilor a fost de 423 de milioane de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)