News Flash:

Cand va avea loc Marsul Invierii la Timisoara

9 Aprilie 2015
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
Marsul Invierii la Timisoara
Asociatia „Isus, Speranta Romaniei” in colaborare cu bisericile crestine din Timisoara organizeaza Marsul Invierii in a doua zi de Pasti. Este vorba despre un eveniment care a devenit deja traditie in urbea de pe Bega, scrie tion.ro.
Pe 13 aprilie va avea loc Marsul Invierii. La ora 15, Marsul Invierii va porni de pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timisoara, cu cele doua popasuri, in fata Primariei Timisoara si in fata Consiliului Judetean Timis. Marsul se va incheia cu un serviciu interconfesional in Parcul Rozelor.
Evenimentul este initiat de regretatul pastor Petru Dugulescu, cel care a avut viziunea de a organiza aceasta actiune in cadrul careia sunt reuniti toti crestinii din Romania, indiferent de confesiunea religioasa. Marsul Invierii este o actiune cu caracter interconfesional, fiind recunoscuta atat pe plan national cat si pe plan international, avand drept scop proclamarea in mod public a Invierii Domnului nostru Isus Cristos.
Procesiunea va incepe in fata Catedralei Mitropolitane din Timisoara, unde, dupa o scurta introducere, se va rosti o rugaciune, iar apoi toti cei prezenti se vor deplasa pe traseul traditional: Primarie – Consiliul Judetean Timis – Parcul Rozelor.
La fiecare institutie se vor face opriri si se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor crestine din Timisoara va inalta o rugaciune de multumire si binecuvantare.

marsul invierii parcul rozelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004305 (s)