News Flash:

Cand se va inchide santierul Jiul

13 Iulie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2
Santierul de la Pasajul Jiul este in linie dreapta, sustine primarul Nicolae Robu. Muncitorii firmei constructoare au reusit sa demoleze culeea veche, ceea ce inseamna ca trecerea pe sub calea ferata nu va mai fi inchisa pe timpul noptii. Sau cel putin asa ar trebui, spun cei din primarie.
Potrivit primarului Nicolae Robu, muncitorii de la Porr Construct au terminat de demolat culeea veche, operatiune ce a presupus si inchiderea pasajului, uneori, pe timp de noapte. A fost, conform specialistilor din primarie, una dintre cele mai complicate operatiuni.
„S-a reusit demolarea culeei vechi. A fost un beton albastrui, de o duritate extraordinara (…) Se merge inainte, pana la finalizarea lucrarii, la sfarsitul lunii septembrie. Se lucreaza si pe strada Nera, pe Circumvalatiunii. Mai sunt de realizat asa-numitii piloti de subzidire de langa culeea noua si apoi sunt lucrari de finisaj. Mai dureaza doua luni, dar stiti ca operatiile finale sunt consumatoare de timp”, a explicat primarul Timisoarei, scrie tion.ro.
Edilul-sef spune ca muncitorii fac tot posibilul sa inchida santierul inainte de deschiderea noului an scolar, dar este greu de crezut ca se va intampla asta.
„Noi ne straduim sa inchidem inainte de deschiderea anului scolar, dar va spun ca este greu. Vom termina totusi inainte de venirea studentilor, cam 50.000, din care aproximativ 70 la suta sunt netimisoreni. Orasul se aglomereaza foarte tare dupa inceperea anului universitar”, a conchis Robu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005808 (s)