News Flash:

Cand se va deschise Shopping City Timisoara

14 August 2015
1797 Vizualizari | 0 Comentarii
Shopping City Timisoara
Locuitorii din partea de sud a Timisoarei vor mai avea de asteptat pana se vor distra in cadrul noului mall de pe Calea Sagului. Dezvoltatorii complexului comercial au anuntat ca in acest an se va deschide doar hypermarketul si cateva magazine, in timp ce zonele de fashion si divertisment se vor deschide doar anul viitor.
Shopping City Timisoara, centrul comercial dezvoltat de fondul de investitii Nepi in Calea Sagului, pe locul fostei fabrici Dermatina, nu se va deschide in totalitate in acest an. Conform unui anunt facut de companie pe bursa de la Londra, in luna noiembrie a acestui an vor fi deschise doare hypermarketul Carrefour si magazinele din proximitate. In ceea ce priveste zona de fashion si cea de divertisment, acestea se vor deschide doar in cursul anului viitor, scrie tion.ro.
Mall-ul din Timisoara are in proiect o suprafata inchiriabila de circa 80.000 de metri patrati, insa in prima faza vor fi construiti 55.900 de metri patrati. Investitia in acest centru comercial se ridica la circa 81 de milioane de euro. In zona de divertisment va fi amplasat si un cinematograf de cea mai noua generatie, 4Dx.
Destul de avansate sunt deja lucrarile la noul magazin de bricolaj al Dedeman, deja acesta se distinge in cadrul complexului de cladiri ridicate pe Calea Sagului.
Va reamintim ca terenul fostei fabrici Dermatina a fost achizitionat impreuna de proprietarii Dedeman si de fondul de investitii sud-african Nepi.

calea sagului hypermarketul carrefour
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)