News Flash:

Cand femeia simte ca nu mai este prioritatea ta, ea pleaca fara sa priveasca inapoi…

30 Mai 2018
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Sa fii cu un barbat care nu stie ce simte, este inutil. Acest lucru o face sa arate disperata, iar asta nu este pentru o femeie puternica.

Femeia nu are nevoie de cineva, care nu are nevoie de ea. Tine minte asta! In momentul in care simte ca nu este o prioritate, pleaca fara sa priveasca inapoi. Ea a lucrat mult pentru a dobandi increderea in sine si a se iubi. A invatat cum sa fie singura si sa fie fericita. Deci nu are nevoie de tine.
Si daca esti destul de norocos sa atragi atentia unei femei puternice, asigura-te ca nu-i furi timpul.

Ea apreciaza onestitatea si faptul ca esti direct, indiferent de ceea ce spui. Si nu astepta sa aiba nevoie de tine, doar pentru ca existi. Nu o va face.

Dintr-un motiv ciudat (probabil din cauza filmelor si cartilor), exista o opinie ca scopul final al fiecarei femei este sa vaneze barbatii. Permite-mi sa-ti spun, ca nu este adevarat.

Desigur, la un anumit nivel, toate ne dorim sa fim intr-o relatie stabila, plina de iubire, insa multe dintre noi si-au dat seama ca defectele, de obicei, depasesc calitatile.

Barbatii nu sunt de incredere, ne pot rani usor si uneori totul pare a fi o pierdere de timp.

Cu cat femeia devine mai puternica, cu atat mai putin isi face griji daca are sau nu un barbat langa ea.

Odata ce invata sa se iubeasca, o vei cuceri mai greu. Ea nu va cadea in plasa barbatilor. Nu va sta undeva intr-o parte, asteptand pana cand cineva o va observa.
Pentru ca, haideti sa fim onesti: relatiile sunt complicate. Si ar trebui sa inceapa numai atunci cand vrei cu adevarat sa rezolvi toate problemele. Femeile puternice stiu acest lucru, de aceea, sunt extrem de selective atunci cand isi aleg barbatii.


disperata femeia onestitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006917 (s)