News Flash:

Campioana Timisoara Saracens, gata de start

4 August 2017
934 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara saracens
Echipa de rugby Timisoara Saracens, campioana en titre, se pregateste sa intre în noul sezon cu un sistem de joc nou, perfectionat, impus de noul staff tehnic al clubului. 
''Prioritara pentru noi este câstigarea meciurilor, pentru a ne apropia cât mai mult de obiectivele propuse, si anume, Cupa Regelui'', a declarat joi capitanul Vasile Rus, într-o conferinta de presa. 
Vicepresedintele clubului, Dusan Filipas, a apreciat ca meciul de sâmbata, cu CSA Steaua Bucuresti, va fi unul extrem de dificil, atât pentru faptul ca este primul meci din noul sezon, dar si pentru ca valoarea adversarului este recunoscuta. 
''Ne asteapta un meci extrem de greu. Întotdeauna, orice meci cu Steaua a fost foarte strâns. Anul trecut, diferenta între a pierde si a câstiga a fost în fiecare meci de câteva puncte, indiferent unde am jucat'', a afirmat Filipas, care s-a declarat încrezator în victoria banatenilor. 
Meciul de sâmbata, din Cupa Regelui, va începe la ora 10,00, pe stadionul Dan Paltinisanu, într-o zi de cod rosu de canicula, când se anunta 42 de grade Celsius, dupa o alta zi la fel de caniculara. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008930 (s)