News Flash:

Campioana Timisoara Saracens, debut cu dreptul in Cupa Regelui

6 August 2017
932 Vizualizari | 0 Comentarii
rugby romania2
Campioana României la rugby, Timisoara Saracens, a debutat cu dreptul în editia 2017 a Cupei Regelui, învingând, sâmbata, acasa, pe stadionul ''Dan Paltinisanu'', pe CSA Steaua Bucuresti, cu 22-16, în faza play-off a competitiei. 
Un alt meci din play-off, care ar fi trebuit sa aiba loc tot sâmbata, CSM Stiinta Baia Mare - CSM Bucuresti, a fost anulat ca urmare a faptului ca echipa din Capitala a anuntat cu o zi în urma ca se retrage din turneu.
În urmatoarea etapa, Timisoara Saracens va evolua tot pe propriul teren, când o va avea ca adversara pe CSM Stiinta Baia Mare. 
În ceea ce priveste partida care ar fi trebuit sa aiba loc sâmbata între maramureseni si CSM Bucuresti, potrivit site-ului Super Ligii, clubul din Capitala a informat FRR, printr-o scrisoare oficiala, ca echipa este în imposibilitate de participare la turneu având nevoie de mai mult timp pentru ''înregistrarea contractelor sportivilor noi si implicit licentierea lor pentru aceasta competitie'', confruntarea fiind anulata. 
Astfel, Cupa Regelui, editia 2017, se va disputa între cinci echipe, dupa ce s-au mai retras CS Politehnica Iasi si CSM Bucovina Suceava, acestea doua trebuind sa joace în faza play-out a întrecerii. 
Ca urmare, în competitie au mai ramas Timisoara Saracens, CSA Steaua, CSM Stiinta Baia Mare, CS Dinamo si Universitatea Cluj. 
În weekend-ul urmator, în faza play-off, banatenii vor juca împotriva ''zimbrilor'' maramureseni, iar în faza play-out, Dinamo va întâlni pe U Cluj. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004739 (s)