News Flash:

Camera de Comert Timis a premiat cele mai bune afaceri

19 Octombrie 2014
595 Vizualizari | 0 Comentarii
Activitatea economica desfasurata anul trecut de firmele din judetul Timis a fost premiata de Camera de Comert Timis in cadrul Topul Firmelor 2013. Peste 1.000 de societati au fost premiate de organizatie in cadrul unei seri de gala.
Prezentatoarea evenimentului, care a avut loc vineri seara, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, a fost Mirela Boureanu Vaida. La aceasta gala au participat sute de oameni de afaceri, alaturi de primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.
Firmele au fost premiate in functie de cele sase domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare si High Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit; Constructii; Servicii, Comert si Turism) si cinci clase de marime (microintreprinderi, intreprinderi mici, intreprinderi mijlocii, intreprinderi mari si intreprinderi foarte mari).
In cadrul Topului exportatorilor au fost premiate cele mai bune zece firme care au trimis produse la extern, scrie tion.ro.
Un numar de 99 de firme, care in ultimii patru ani s-au clasat pe primele trei locuri in top, au fost recompensate cu Distinctia de Excelenta.
De asemenea, 61 de firme care s-au mentinut pe podium in ultimii sase ani au primit Trofeul de Excelenta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030484 (s)