News Flash:

Camera de Comert a avut o prima jumatate de an plina de succese

8 Iulie 2016
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
foto cci
Sute de firme care au beneficiat de serviciile CCIAT, targuri si expozitii cu succes la public, cu mii de vizitatori, deplasari la misiuni economice in strainatate, seminarii de specialitate pentru mediul de afaceri, dar, mai ales, deschiderea Birolui Unic, sunt toate rezultate ale unui semestru de succes pentru institutia din mediul economic.
Primul semestru al anului a insemnat pentru CCIAT organizarea a noua seminarii-dezbatere la care au participat 1.300 de firme. Camera de Comert a sprijinit initiativele antreprenoriale, prin serviciile oferite de Biroul Asistenta Societati Comerciale, Centrul Zonal de Standardizare si Centrul Regional pentru Promovarea Protectiei Proprietatii Industriale. In primele sase luni ale anului, CCIAT a organizat 36 de cursuri de formare si perfectionare profesionala solicitate de mediul de afaceri, la care au participat 443 cursanti.
Pe relatia cu Serbia au fost organizate patru misiuni la care au luat parte zeci de firme din Timis, dar si un parteneriat de afaceri Romania-Serbia, la care au fost prezente 20 de companii din zona Belgrad si 10 firme din Timisoara. Cu ajutorul CCIAT, agentii economici din Timis au putut participa, in primul semestru din 2016, la misiuni economice in SUA, Spania sau Polonia. CRAFT, centrul de afaceri al CCIAT, a fost gazda a patru expozitii, care au adunat 250 de expozanti si au atras peste 20.000 de vizitatori. Este vorba despre Salonul Mirilor, editiile de primavara si vara ale Salonului Industriei Usoare, si Universul Casei Tale & Expo Mobila.
Camera de Comert Timis a promovat interesele economice ale comunitatii de afaceri locale in cadrul intalnirilor conducerii si ale firmelor membre cu reprezentanti ai corpului diplomatic din Kazahstan, Republica Moldova, Polonia, Cehia si Ungaria. Institutia camerala a furnizat servicii de consultanta pentru dezvoltarea de proiecte finantate din fonduri europene nerambursabile si din fonduri nationale alocate de la bugetul de stat.
Cea mai importanta realizare este infiintarea, in mai, a Biroului Unic, o premiera in sistemul cameral romanesc. Este vorba despre o entitate fara personalitate juridica, gandita ca o interfata intre comunitatea de afaceri si institutiile statului. Biroul Unic ofera antreprenorilor consultanta si informatii primare specifice de la mai multe institutii ale statului.

firme cciat afaceri standardizare timis salonul mirilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005210 (s)