News Flash:

Calin Popescu Tariceanu: "Guvernul Ciolos a favorizat firmele straine"

26 Aprilie 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele SenatuluiCalin Popescu Tariceanu, a declarat, in aceasta seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca vrea sa trateze in mod egal firmele romanesti si cele straine, astfel incat toate sa beneficieze de ajutor de la stat. Potrivit acestuia, Guvernul Ciolos a favorizat firmele straine.

“Vom trata cel putin in mod egal si firmele romanesti, si firmele straine", a declarat Calin Popescu Tariceanu care a subliniat ca Guvernul lui Dacian Ciolos a favorizat firmele straine.

“La noi, Guvernul Ciolos a favorizat firmele straine. Acest lucru  nu poate continua. Vreau tratament echitabil pentru toata lumea. Nu se poate ca in lista intreprinderilor beneficiare de ajutor de stat sa gasesti trei intreprinderi romanesti si restul numai straine. Cred ca accentul pe care noi il facemstimularea pe mediul de afaceri, pe stimularea IMM-urilor va da un avantaj indirect firmelor romanesti, a explicat acesta. 
Totodata, presedintele ALDE a subliniat ca atitudinea firmelor din strainatate care investesc in Romania trebuie sa fie “asortata cu un comportament corect”


“Vii si investesti aici, Guvernul iti ofera avantaje, ai avantajul fortei de munca mai ieftina, ai jutorul de stat, in contrapartida trebuie sa ai si tu un comportament corect”.

presedintele senatului calin popescu tariceanu guvernul ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011120 (s)