News Flash:

Calin Popescu-Tăriceanu: In curand, DNA va ancheta parlamentari si ministri pentru cresterea salariului minim

24 Februarie 2017
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut, vineri, ca Romania se indreapta spre situatia in care institutiile de forta "nedemocratice" incearca sa devina stat in stat si ca, in curand, vom vedea DNA anchetand parlamentari si ministri pentru ca au decis sa creasca salariul minim.
„Ne aflam intr-un moment de cotitura pentru Romania, in care institutiile de forta - nedemocratice – incearca sa devina stat in stat si sa decida politica economica, sociala, politica de investitii si chiar cea externa. Spre asta ne indreptam. In curand, vom vedea DNA anchetand parlamentari si ministri pentru ca au decis sa creasca salariul minim sau pentru ca au decis sa inaspreasca politica fiscala fata de multinationalele care isi exporta profitul. Deja se fac pasi in acest sens, sub obladuirea presedintelui Iohannis”, a scris Tariceanu pe contul sau de socializare.
Tariceanu a facut aceasta afirmatie in contextul publicarii de catre CCR a motivarii deciziei sale, adoptata cu majoritate, prin care considera ca nu a existat conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si CSM.
„Motivarea CCR in ceea ce priveste sesizarea facuta de CSM referitoare la ordonanta adoptata de Guvern reprezinta nu doar o lovitura pentru conducerea CSM, dar si o readucere aminte a menirii acestui for. CCR transmite CSM un mesaj clar: respectati separatia puterilor in stat. Este un mesaj pe care l-am dat si eu, in nenumarate randuri, ca presedinte al Senatului, cand CSM a intervenit brutal in activitatea Parlamentului”, a sustinut Tariceanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006210 (s)