News Flash:

Calcaie crapate? Prepara-ti chiar tu cel mai simplu si eficient remediu!

28 Septembrie 2018
1614 Vizualizari | 0 Comentarii
calcaie

REMEDII CALCAIE CRAPATE. Aspirina, pe langa faptul ca vindeca durerea de cap sau scade febra, este excelenta si pentru uz extern, ca remediu pentru zona picioarelor.

Cu ajutorul acestui ingedient pe care oricine il are in sertarul cu medicamente putem rezolva problema calcaielor crapate, a varicelor sau bataturilor din talpa. Aceste afectiuni sunt cauzate fie de pantofi mai putin comozi, de faptul ca nu ai avut grija de sanatatea picioarelor, de o alimentatie nepotrivita sau de deshidratare.

Pe langa lotiunile si cremele hidratante pe care le folosesti, trebuie sa stii ca si aspirina te poate ajuta sa scapi de aceste probleme.

REMEDII CALCAIE CRAPATE. Cum prepari remediul pentru calcaie crapate:

Ingrediente
250 de mililitri de alcool in concentratie 70%; 10 aspirine

Mod de preparare:
Zdorbeste 10 aspirine pana cand obtii o pudra fina si amesteca-le cu alcool si lasa solutia o zi sau doua la loc rece.

REMEDII CALCAIE CRAPATE. Mod de intrebuintare:
Dupa ce amestecul a stat doua zile la loc rece, este buna de folosit. Agita solutia bine, dupa care inmoaie o discheta in amestec si aplica pe zona afectata. Infasoara in folie de plastic, dupa care pune o pereche de sosete in picioare. Lasa sa actioneze pe timp de noapte.

Dimineata spala bine locul si sterge cu prosopul, dupa care aplica o crema foarte grasa sau glicerina. Repeta procedeul in fiecare seara, timp de 10 zile, si vei obtine rezultate neasteptate. Astfel, vei scapa de varice, bataturi, piele uscata sau crapaturi.


remedii calcaie crapate aspirina vindeca febra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005909 (s)