News Flash:

Calatori impinsi cu forta sa intre in mijloacele de transport din Timisoara

18 Septembrie 2018
956 Vizualizari | 0 Comentarii

Scene care se pot vedea numai in tarile cu o populatie cu o densitate mare nu le sunt straine timisorenilor! Luni dimineata, pe linia 15, o femeie a fost surprinsa cum impinge un tanar in troleibuz si se chinuie sa inchida usile dupa el.

O timisoreanca a filmat un moment care arata ca mijloacele de transport in comun scoase pe traseu in fiecare zi sunt in continuare insuficiente. Astfel de scene se intampla aproape in fiecare dimineata pe linia 15, ne-a povestit Roxy, tanara care a surprins incidentul.

In filmuletul postat de ea se vede cum o femeie impinge un tanar cu ghiozdan in spate sa urce in troleibuz. Se chinuie de cateva ori pana reuseste, iar apoi ajuta si la inchiderea usilor.

Scena s-a petrecut luni dimineata, la 7.30, ne-a mai povestit tanara timisoreanca.

Potrivit reprezentantilor STPT, pe linia 15 circula in fiecare zi patru troleibuze. Luni dimineata au fost doar trei, pentru ca unul s-a stricat si a avut nevoie de reparatii. Situatia s-a remediat insa in cateva ore.

 „La anumite ore de varf, atunci cand merg oamenii la serviciu si copiii la scoala, gradul de incarcare este aproape la maximum pe majoritatea liniilor, ceea ce s-a intamplat si pe linia 15. Noi lucram la acest aspect, pentru suplimentarea tuturor liniilor, dar depindem de anumiti factori: nu avem suficienti conducatori, suntem in cautare de vatmani si soferi. Ar mai fi nevoie de 10-15 soferi si 10-15 vatmani”, ne-a declarat Cosmin Bradu, purtator de cuvant al STPT.


scene populatie timisorenilor a fost surprinsa inchida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)