News Flash:

CA al SRTv l-a mandatat pe Tanase sa ceara Guvernului sa adopte acte normative pentru redresarea TVR

4 Mai 2014
568 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) l-a mandatat pe Stelian Tănase, directorul general interimar al TVR, să solicite Guvernului adoptarea de urgenţă a unor acte normative care să permită redresarea televiziunii, au declarat pentru MEDIAFAX surse din TVR. Potrivit surselor citate, acest punct ar fi fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei CA de miercuri de către Stelian Tănase, unii membri ai Consiliului nefiind de acord cu mandatarea lui Stelian Tănase în acest demers de a solicita Executivului adoptarea de urgenţă a unor acte normative care să permită redresarea televiziunii, prin reorganizare.

În ultimele luni intrarea TVR în insolvenţă a fost invocată în mai multe rânduri ca fiind o soluţie fezabilă pentru salvarea TVR, însă Legea insolvenţei nu poate fi aplicată televiziunii publice.

Conform surselor citate, prin mandatarea lui Stelian Tănase să solicite Guvernului adoptarea de urgenţă a unor acte normative care să permită redresarea televiziunii publice se deschide calea către adoptarea de către Executiv a unei Ordonanţe de Urgenţă, ce ar urma să facă posibilă intrarea în insolvenţă a TVR. "Era nevoie de paragraful de justificare a urgenţei din Ordonanţă", au spus sursele citate. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0776 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012505 (s)