News Flash:

Bunicul fetitei din Arad care a suferit arsuri in urma unui incendiu izbucnit in masina, cercetat penal

12 Noiembrie 2015
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Bunicul fetitei de trei ani care a suferit arsuri in urma unui incendiu izbucnit in masina in care se juca nesupravegheata, in orasul aradean Curtici, este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si distrugere, in timp ce copila este internata in stare grava la un spital din Bucuresti.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca un scurtcircuit a provocat incendiul care a cuprins autoturismul in care se juca nesupravegheata o fetita de trei ani, care a suferit arsuri pe 60 la suta din suprafata corpului. Ea este internata in stare grava la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, unde a fost transportata cu un avion.
"In urma anchetei s-a stabilit ca autoturismul, un Volkswagen Sharan cu volan pe dreapta, era pornit in momentul izbucnirii incendiului. Autoturismul avea un sistem suplimentar de incalzire, situat in spate, iar in urma unui scurtcircuit s-a aprins bancheta din spate, pe care statea fetita. Flacarile s-au extins foarte repede si au cuprins tot interiorul masinii", a declarat Plesca.
Reprezentantii Politiei Judetene Arad au adaugat ca, in acest caz, bunicul fetitei, care are 53 de ani, este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si distrugere din culpa. Incadrarea juridica a faptelor poate sa se schimbe, in functie de evolutia starii de sanatate a victimei.
Conform politistilor, fetita se juca nesupravegheata in masina, care era pornita pentru a-i fi asigurata caldura, iar bunicul a observat flacarile cand copila deja suferise arsuri, reusind sa o scoata din masina.
Incidentul a avut loc, sambata dupa-amiaza, in orasul Curtici.
Initial, copila a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, fiind dusa ulterior la Spitalul "Louis Turcanu" din Timisoara, iar apoi la Bucuresti. Mediafax.ro

george plesca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)