News Flash:

Bunica s-a stins si mama ei era distrusa, asa ca, inca de la 6 ani a facut ani de zile ceva pentru care nu va fi uitata niciodata. Mamei nici nu-i vine sa creada... Copilul unic in lume

20 Octombrie 2017
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
bunica

Când vine vorba despre iubire și bunătate, nu există limită în ceea ce privește cât de mult putem dărui.

Alex McKelvey locuiește în Lakewood, Washington, și a transformat moartea bunicii sale în ceva incredibil care a schimbat totul în jurul ei. Am uitat să vă spunem că Alex avea doar 6 ani când a început, acum are 8 și deja a făcut 600 de acte de bunătate prin care a atins inimile multor oameni și le-a schimbat viețile în mai bine.


Bunica lui Alex a murit pe când fata avea doar 6 ani, așa că ea a decis ca, în memoria bunicii, să facă 60 de acte de bunătate față de oameni. Dar mai târziu a decis să nu se oprească decât atunci când ajunge la 600 astfel de acte. Misiunea acestei fete cu inimă mare a început în septembrie 2013, când a văzut cât de devastată a fost mama ei atunci când mama acesteia s-a stins din viață.

 

w6

De atunci, Alex a fost ocupată să lase mici semne de iubire pe oriunde mergea, în timp ce ținea evidența cu ajutorul rețelei sociale Instagram, cu hashtag-ul #ForLinda (trad.: pentru Linda), ,,cea mai bună bunică și mamă din lume”.

Mama fetei, Sarah, a mărturisit: ,,Mă uit la spiritul ei darnic față de ceilalți și mă gândesc: dacă un copil de 8 ani poate face asta, de ce nu poate oricine?”.

Pe de altă parte, Alex a declarat: ,,Nu ne vom opri la 600. Vom face mii de astfel de fapte, apoi un milion. Vreau să ajung la cât mai mulți oameni”.


w7

 

Iată câteva dintre lucrurile realizate de Alex și familia ei: au lăsat bacșișuri de 100 de dolari pentru note de plată de numai 40 de dolari, au donat sânge, au cumpărat cafele pentru oameni, au dat jucării copiilor din orfelinate, au făcut voluntariat în adăposturi unde făceau mâncare pentru nevoiași.

Ultimul ei act de bunătate (cel de-al 600-lea) a fost să renoveze un centru pentru tineri, Alex și familia ei au vopsit, au reparat, au colectat donații, și au cumpărat jocuri noi pentru centru, un loc unde copiii să se poată juca și o alternativă pentru străzi și pentru influențele negative.

Dacă un copil de 6 ani poate schimba lumea, noi de ce nu am putea?


bunicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004813 (s)