News Flash:

Bugetul judetului Caras-Severin a fost rectificat pentru plata datoriilor

10 Aprilie 2014
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au aprobat, miercuri, în şedinţă ordinară, rectificarea bugetului judeţului, pe anul 2014, pentru plata datoriilor Clubului Sportiv Caraş-Severin. Proiectul a trecut cu voturile 'pentru' ale consilierilor PNL şi PDL. 

'În şedinţa Consiliului Judeţean, am rectificat pozitiv bugetul propriu al judeţului Caraş-Severin. Am alocat suma de 470 mii lei pentru echipa de handbal, mai exact pentru a plăti o parte din datoriile existente la Clubul Sportiv Caraş-Severin. Aşa cum am mai spus, handbalul, la Reşiţa, este un fenomen social, în condiţiile în care nu există un real sprijin din partea mediului de afaceri. Nu vreau să condamn pe nimeni în acest sens, dar am considerat că trebuie să încercăm să oferim reşiţenilor măcar acest minim spectacol sportiv pe care-l reprezintă Liga Naţională, unde joacă echipa noastră', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

Proiectul a trecut cu o majoritate simplă, după ce consilierii judeţeni ai grupului PSD, UNPR, PC şi cei ai PP-DD s-au abţinut de la vot, în condiţiile în care, anterior şedinţei, în comisiile de specialitate, au avizat favorabil toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei. Mai exact, consilierii PP-DD au anunţat încă de la începutul şedinţei abţinerea de la vot, în timp ce consilierii PSD au solicitat un desfăşurător al situaţiei financiare a Clubului Sportiv Caraş-Severin. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012917 (s)