News Flash:

Bugetul Consiliului Judetean Caras-Severin, de peste 214 miliioane lei, votat in unanimitate

18 Februarie 2018
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras2

Bugetul judetului Caras-Severin, de peste 214 milioane lei, a fost aprobat, vineri, in unanimitate, din care 174 milioane lei reprezinta sectiunea de functionare, iar aproape 40 milioane lei au fost repartizati pentru sectiunea de dezvoltare. 

"Fata de bugetul initial al anului trecut, care a fost de circa 172 milioane lei, cel de anul acesta a inregistrat o crestere semnificativa. La capitolul finantarea drepturilor persoanelor cu handicap, suma a crescut cu 19 milioane lei, la sumele defalcate din TVA pentru echilibrare, suma a crescut cu aproape 13 milioane lei, in timp ce la subventiile de la bugetul de stat pentru reabilitarea de drumuri judetene, cresterea este cu mai bine de 33 milioane lei. Este vorba de proiectele semnate la sfarsitul anului trecut cu Ministerul Dezvoltarii, prin PNDL", a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu. 

Tot in sedinta de vineri, din excedentul bugetar de anul trecut, de 1,4 milioane lei, 700 mii lei au fost propusi pentru modernizarea drumului judetean DJ 581 - intersectie cu DJ 586A - Secaseni - intersectie DN 57, un proiect semnat la finele anului trecut cu ADR Vest. Alti aproape 480 mii lei au fost alocati Directiei de Drumuri Judetene pentru inlaturarea efectelor calamitatilor produse pe DJ 571 Resita - Gradinari, unde a avut loc, pe o portiune, surparea acostamentului. 

De asemenea, suma de 155 mii lei a fost alocata pentru obtinerea de avize in ceea ce priveste modernizarea, extinderea si dotarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Resita, iar alti 13.800 lei vor fi alocati pentru achizitionarea a cinci mese pentru Sectia Obstretica-Ginecologie a aceluiasi spital. 

Consilierii judeteni au aprobat si bugetul Spitalului Judetean de Urgenta Resita, in cuantum de peste 175 milioane lei. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005759 (s)