News Flash:

Bucurestean, retinut dupa ce si-a omorat sotia. El si-a ucis si prima nevasta in urma cu 22 de ani

11 Octombrie 2017
875 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie
Un barbat din Bucuresti a fost retinut, miercuri, fiind suspectat ca si-a ucis sotia. Surse din politie sustin ca in urma cu 22 de ani el si-a omorat si prima sotie, fapta pentru care a facut 13 ani de inchisoare.
"In seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat ca la o adresa din Bucuresti, sector 3, a fost gasita decedata o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenta. (...) La examinarea medico-legala externa au fost decelate multiple leziuni de violenta, cadavrul fiind ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei, remis Mediafax.
Cercetarile au aratat ca intre victima si sotul acesteia aveau loc certuri dese, iar din 9 octombrie, femeia nu a mai fost vazuta si nici nu a intrat in contact cu cineva. Ulterior ea a fost gasita moarta.
"Din datele si probele administrate s-a conturat ipoteza ca principal suspect in aceasta cauza este sotul victimei, disparut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta sa se afle intr-o zona a granitei de sud a tarii, iar in colaborare cu politisti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Teleorman, barbatul a fost depistat. Ulterior, suspectul, de 51 de ani, a fost condus la audieri, la sediul Politiei Capitalei", potrivit sursei citate.
Surse din politie au aratat ca, in urma cu 22 de ani, barbatul si-a omorat in acelasi fel prima sotie, fapta pentru care a facut 13 ani de inchisoare.
El a fost retinut, miercuri, pentru savarsirea, in stare de recidiva, a infractiunii de omor calificat, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)