News Flash:

BREAKING NEWS! Victor Ponta, din nou la DNA!

3 Septembrie 2015
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la DNA, el fiind urmarit penal dosarul Rovinari-Turceni.

Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cu cateva minute inaintea orei 14.00.
Inainte de a intra in sediul DNA, el a declarat: ”Daca am adoptat Codul Fiscal, acuma pot sa vin sa dau si o declaratie".
Ponta a fost ultima oara la DNA pentru a fi audiat in acest dosar pe 19 august.
In aceeasi zi, DNA a anuntat ca procurorii au pus sechestru asigurator pe un apartament al lui Victor Ponta pentru a recupera prejudiciul de 51.321 de lei care ar fi fost produs de acest prin complicitate la evaziune fiscala, suma stabilita in urma expertizei efectuate in dosarul "Turceni - Rovinari".
DNA a precizat ca prejudiciul stabilit in dosarul "Turceni - Rovinari", consta in obligatiile fiscale de la care s-ar fi sustras SCA "Sova si Asociatii", reprezentata de Sova Dan-Coman, cu ajutorul lui Victor Ponta, in calitate de reprezentant al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel".
Ponta a scris atunci pe Facebook ca in din expertiza facuta in dosarul sau se arata ca SCA "Sova si Asociatii" si-a dedus cheltuieli in baza contractului cu el de 51.321 de lei, dar au si fost platite taxe si impozite de catre Cabinet Avocat "Ponta Victor" in suma de 53.000 de lei.
Oficiali din DNA au precizat la randul lor ca acel fragment prezentat de Victor Ponta din expertiza efectuata in dosarul "Turceni - Rovinari" nu este o concluzie a expertizei, ci o observatie a expertului parte al lui Dan Sova. 

rovinari-turceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006423 (s)