News Flash:

BREAKING NEWS! TRAGEDIE RUTIERA! Autocar plin cu romani implicat intr-un carambol in Ungaria, aproape de Vama Nadlac. Sunt cel putin 4 morti

15 Februarie 2017
1818 Vizualizari | 1 Comentarii
accident ungaria

Patru persoane au murit in urma accidentului in lant produs pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, la aproximativ doi kilometri de granita cu Romania, si in care a fost implicat si un autocar romanesc, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta Arad, Mircea Merea. El a precizat ca sunt 15 victime, trei dintre ele fiind incarcerate. In urma accidentului, Vama Nadlac II a fost inchisa, iar traficul a fost deviat prin Vama Nadlac I, respectiv pe DN7.

 

UPDATE 10:28: Una dintre persoanele decedate in accidentul produs in Ungaria era pasager in autocar, trei fiind din celelalte masini implicate

 

Una dintre persoanele decedate in accidentul produs, miercuri dimineata, pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, era pasager in autocarul romanesc, in timp ce ceilalti trei morti au fost gasiti in autovehiculele implicate in accidentul in lant, cel putin 15 raniti fiind preluati de ambulante si dusi la spitalul din Szeged.

 

Potrivit directorului medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, Mircea Merea, una dintre persoanele care au murit in accident era pasager in autocarul care mergea spre Bucuresti, iar celelalte trei victime decedate au fost gasite in autovehiculele care au fost implicate in accidentul in lant.

 

Conform sursei citate, cel putin 15 persoane au fost ranite si au fost preluate de la fata locului pentru a fi transportate la un spital din Szeged.

 

UPDATE 10.18: Ambulanta Arad anunta ca sunt patru morti si 15 raniti

 

Directorul Serviciului de Ambulanta Arad, Mircea Merea a precizat ca ultimele informatii arata ca patru persoane au murit in urma accidentului.

 

"Sunt 15 victime, trei fiind incarcerate", a spus directorul Ambulantei Arad.

 

Potrivit acestuia, la fata locului au fost trimise de la Arad mai multe ambulante - patru de la Serviciul Judetean de Ambulata si trei de la SMURD.

 

Accidentul a avut loc in jurul orei 9.00, in conditii de ceata, pe sensul spre Romania al autostrazii.

 

UPDATE 10:18: Vama Nadlac II, inchisa in urma accidentului din Ungaria, traficul fiind deviat pe Nadlac I

 

Vama Nadlac II a fost inchisa, miercuri dimineata, in urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, la aproximativ doi kilometri de frontiera, in urma unei solicitari formulate de catre autoritatile statului vecin. Traficul a fost deviat prin Vama Nadlac I, respectiv pe DN7.

 

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Mihaela Les, Vama Nadlac II, situata pe Autostrada Paneuropeana, a fost inchisa, la solicitarea autoritatilor ungare.

 

”Autoritatile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului rutier in apropiere de frontiera, iar din aceasta cauza traficul pe intrarea in Romania a fost deviat prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac I. Politia de Frontiera tine permanent legatura cu autoritatile maghiare si s-au luat masuri de fluidizare a traficului in PTF Nadlac I”, a declarat Mihaela Les.

 

Autoritatile de frontiera din Romania nu au putut preciza cat timp va fi inchisa Vama Nadlac II.

 

Conform purtatorului de cuvant la ISU Arad, George Plesca, autocarul inmatriculat in Romania care a fost implicat circula pe ruta Hamburg - Bucuresti.

 

In accident au fost implicate mai multe autovehicule - autocarul, cel putin un microbuz si un TIR.

 

In baza unui acord de colaborare transfrontaliera, autoritatile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensiva, doua echipaje SMURD de prim-ajutor, in timp ce Serviciul Judetean de Ambulanta a trimis patru ambulante.


T
rei persoane au murit si 10 sunt ranite, in urma unui accident care a avut loc miercuri dimineata pe autostrada, in Ungaria, cu 2 kilometri inainte de Vama Nadlac.

Un autocar cu numere de Romania a fost implicat intr-un grav accident de circulatie care s-a produs miercuri dimineata, in Ungaria, pe autostrada.

Mai multe ambulante din Romania au ajuns la fata locului, iar echipele de interventie spun ca cel putin trei pasageri sunt decedati, iar alte zece persoane sunt ranite.

Conform primelor informatii, accidentul a avut loc in Ungaria, la circa 2-3 kilometri de granita cu Romania, pe autostrada, pe sensul catre Romania.

Autocarul a fost implicat intr-un carambol cu mai multe masini, printre care microbuze, camionete si masini mici.

Din Arad au fost trimise 4 amubulante din cadrul Serviciului Judetean de Ambilanta Arad si trei ambulante SMURD din cadrul ISU Arad.

Din Arad au fost trimise 4 amubulante din cadrul Serviciului Judetean de Ambilanta Arad si trei ambulante SMURD din cadrul ISU Arad.

Circulatia masinilor pe sensul de intrare in Romania dinspre Ungaria este deviat, miercuri, din punctul de trecere a frontierei de pe Autostrada Nadlac – Arad catre punctul de trecere a frontierei Nadlac de pe DN 7, la cativa kilometri distanta de cel obisnuit, ca urmare a producerii accidentului de pe Autostrada, din Ungaria.

Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Mihaela Les, a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca se iau masuri speciale pentru a se face fata circulatiei la frontiera, ca urmare a accidentului de pe Autostrada, din Ungaria.

„Autoritatile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului si devierea traficului, iar in punctul de trecere a frontierei de pe DN 7 se iau masuri speciale pentru a se face fata circulatiei”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontierei Arad, Mihaela Les.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)