News Flash:

BREAKING NEWS: TRAGEDIE AVIATICA in Rusia! Un avion cu zeci de pasageri la bord s-a prabusit in apropiere de Moscova

11 Februarie 2018
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
avion

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prabusit duminica dupa-amiaza in regiunea Moscova, informeaza agentiile ruse de presa TASS si Interfax. Avionul, de tipul AN-148, avea 71 de persoane la bord si decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo.

Trei cetăţeni străini şi trei copii s-au aflat printre pasagerii avionului prăbuşit în Rusia

Trei cetăţeni străini şi trei copii s-au aflat printre cei 71 de pasageri ai avionului care s-a prăbuşit duminică în Rusia, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a anunţat un reprezentant al serviciilor de intervenţie, relatează site-ul agenţiei Tass.

"Potrivit raportului preliminar, trei străini şi trei copii s-au aflat printre pasagerii avionului. Până în prezent, doar două trupuri neînsufleţite şi una dintre cutiile negre ale aeronavei Antonov An-148 au fost recuperate de la locul accidentului", a spus oficialul rus.

Un purtător de cuvânt al autorităţilor din regiunea Orenburg a precizat că unul dintre cetăţenii străini este un elveţian.

Ministrul rus al Transporturilor, Maxim Sokolov, a transmis că identitatea tuturor persoanelor decedate va fi stabilită prin efectuarea unor expertize genetice, care pot dura două-trei luni. Autorităţile au contactat rudele celor care s-au aflat în avionul de pe ruta Moscova-Orsk, fiiind înfiinţată o linie telefonică specială.

Comisia de anchetă a anunţat că nu exclude deocamdată nicio variantă privind cauza prăbuşirii aeronavei: condiţiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defecţiune tehnică. Cu toate acestea, nu se înregistrează condiţii meteo extreme în regiune şi compania aeriană Saratov Airlines a precizat că avionul Antonov An-148 nu avea nicio problemă tehnică.

Svetlana Petrenko, purtătorul de cuvânt al comisiei speciale care investighează accidentul, a precizat că piloţii avionului nu au raportat nicio problemă.

"Criminaliştii au început să examineze rămăşiţele avionului, cu ajutorul unor echipamente de ultimă generaţie. Fragmentele de avion şi rămăşiţele omeneşti sunt împrăştiate pe o rază de cel puţin un kilometru", a mai spus Petrenko.


avion pasageri saratov airlines moscova domodedovo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005695 (s)