News Flash:

BREAKING NEWS: O fregata rusa a lansat o racheta de croaziera si a efectuat trageri cu munitie de razboi in Marea Neagra

16 August 2018
906 Vizualizari | 0 Comentarii
fregata canada

Fregata Amiral Grigorovici a efectuat un exercitiu de trageri cu munitie de razboi in Marea Neagra, fiind pentru prima data cand o nava din cadrul Flotei ruse de la Marea Neagra utilizeaza o racheta de croaziera Kalibr pentru a lovi o tinta navala, au anuntat autoritatile militare ruse.
"In conformitate cu planul de antrenament de lupta, fregata Amiral Grigorovici din cadrul Flotei Marii Negre a efectuat un exercitiu de trageri cu munitie de razboi pentru a lovi cu sistemul de rachete Kalibr o tinta de suprafata intr-un poligon naval din Marea Neagra", a comunicat biroul de presa al Flotei ruse.

A fost pentru prima data cand o nava de suprafata din cadrul Flotei Marii Negre a efectuat un exercitiu de trageri cu sistemul de rachete de precizie Kalibr, a precizat biroul de presa.

"Racheta a lovit cu succes tinta ce simula o nava inamica aflata la o distanta de aproximativ 40 de mile nautice (circa 80 de kilometri)", potrivit autoritatilor ruse.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005646 (s)