News Flash:

BREAKING NEWS: LOVITURA CRUNTA pentru Dragnea! DNA cere marirea pedepsei

28 Iunie 2018
894 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Liviu Dragnea merita O PEDEAPSA MAI MARE, considera procurorii DNA, care au facut APEL la decizia instantei supreme din Dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare CU EXECUTARE, dar procurorii cer MARIREA PEDEPSEI.
Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii DNA au contestat decizia prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, dar si achitarea pentru instigare la fals. Ei cer condamnare pentru ambele infractiuni si MARIREA PEDEPSEI.
Dragnea a fost condamnat saptamana trecuta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu, dar decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu e definitiva. Magistratii l-au gasit vinovat ca, pe cand era presedintele Consiliului Judetean Teleorman, le-ar fi pus pe sefele de la DGASPC sa plateasca, vreme de 6 ani si jumatate, salariile a doua tinere care munceau in acest timp pentru PSD Teleorman. In dosar a fost inculpata initial si Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Dragnea, care a preferat sa plateasca o treime din prejudiciul invocat de procurori in dosar si sa scape de proces.
Condamnarea lui Liviu Dragnea a produs multa emotie in lumea politica. Imediat, liderii PSD au tinut sa isi arate sprijinul pentru presedintele partidului si l-au insotit la prima declaratie de presa de dupa condamnare. Dragnea a acuzat procurorii ca, pentru a-l condamna, au recurs la o adevarata ”executie in masa”, implicand in dosar multi oameni nevinovati. ”Am asistat la o executie in masa,” a spus presedintele PSD. ” A trebuit sa fie condamnati noua oameni ca sa se justifice si condamnarea mea.” El a speculat faptul ca unul din cei trei judecatori ai completului a facut opinie separata si l-a declarat nevinovat. 
Gandul.info


liviu dragnea pedeapsa dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005401 (s)