News Flash:

BREAKING NEWS! Kelemen Hunor: Nu participam la votul pe motiunea de cenzura

20 Iunie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
kelemen hunor
Presedintele UDMR, Kelelem Hunor a anuntat marti ca alesii formatiunii nu vor participa la sedinta de miercuri in care se va da votul pe motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu. Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania s-a reunit la ora 11.30 in sedinta pentru reevaluarea protocolului cu PSD, dupa ce mai multe proiecte ce vizau comunitatea maghiara au fost retrase de pe ordinea de zi, iar comisiile de la Camera Deputatilor au fost anulate.
”La finalul sesiunii parlamentare se va face o reevaluare a protocolului dintre PSD si UDMR”, a anuntat marti dimineata Cseke Atiila, liderul de Grup a senatorilor UDMR.
Decizia vine dupa ce mai multe proiecte privind comunitatea maghiara si stabilirea zilei de 15 martie ca "Zi a comunitatii maghiare" au fost retrase de PSD de pe ordinea de zi a plenului Senatului.
Totodata, sedintele comisiilor de Administratie, a Drepturilor Omului si Juridica au fost anulate la Camera Deputatilor. Aici ar fi trebuit sa intre in dezbatere proiectul privind scaderea pragului de reprezentare a minoritatilor pentru folosirea limbii materne in administratie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006620 (s)