News Flash:

BREAKING NEWS: Ioan Oltean, fost lider liberal, SCOS de sub urmarire penala intr-un dosar de trafic de influenta al DNA din 2010

17 Mai 2018
866 Vizualizari | 0 Comentarii
ioan oltean

Fostul deputat liberal Ioan Oltean a fost scos de sub urmarire penala intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat din 2010 de DNA Oradea, acuzatiile procurorilor fiind nefondate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ioan Oltean, fost presedinte al PNL Bistrita Nasaud, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca este a doua clasare a acestui dosar de catre procurorii DNA Oradea, dupa ce a mai fost clasat odata din lipsa de probe in 2012.

„Am fost scos de sub urmarire penala, dosarul in care am fost acuzat de procurorii DNA Oradea in 2010 de trafic de influenta fiind clasat tot de ei din lipsa de probe in 2012. Dosarul a fost redeschis in 2015 de DNA Oradea deoarece s-a schimbat conducerea acestei institutii. In urma primelor acuzatii am demisionat din toate functiile politice, am fost vicepresedinte al PDL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cariera mea politica a avut de suferit in urma unui dosat cu probe inventate. Le-am spus de la inceput procurorilor ca nu am savarsit faptele de care eram acuzat, dar nu a contat”, a spus Oltean.

Acesta a precizat ca in 2010 a fost acuzat de procurorii DNA Oradea ca primit 40.000 de lei ca sa il ajuta pe un anume Radu Flaviu sa devina director al Directiei Regionala a Apelor Somes Tisa Cluj.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006279 (s)