News Flash:

BREAKING NEWS: DOSAR PENAL pentru presedintele Klaus Iohannis

5 Iunie 2018
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte

Scandalul revocarii sefei DNA capata noi proportii! Klaus Iohannis are dosar penal la DNA! Este o stire care poate schima datele tuturor calculelor. Coincidenta sau nu, DNA s-a miscat extrem de repede la sesizarea celor de la luju.ro. Daca, in mod aberant, un dosar penal poate dura si luni intregi, acum, nici in doua saptamani, Klaus Iohannis are dosar penal. 

Directia Nationala Anticoruptie a facut o miscare judiciara de maxima celeritate, care ne-a uimit si pe noi, autorii sesizarii. In urma plangerii penale depuse de redactia Lumea Justitiei la data de 9 mai 2018 la DNA privind afacerile imobiliare cu casele Statului a sotilor Carmen si Klaus Iohannis, DNA a tinut sa ne instiinteze prin adresa oficiala, urmatoarele:

"Va facem cunoscut ca prin ordonanta nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie s-a dispus declinarea competentei de solutionarea cu privire la denuntul formulat impotriva lui Radu Gabriel Bucsa, Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia." Comunicarea este semnata de procurorul sef al Sectiei a II-a din DNA, Marius Bulancea, si procuror sef serviciu Iuliana Crisan.

INTREBARI:

-Cum oare intr-un dosar cu asemenea miza, in doar doua saptamani de la depunerea sesizarii, DNA a constituit dosarul penal nr. 250/P/2018 si a emis si ordonanta din 25.05.2018? Alte persoane care fac plangeri la DNA asteapta cu anii si nu primesc niciun raspuns despre ce se lucreaza in dosare.
-De ce oare DNA a declinat cauza la PCA Alba Iulia, cand competenta anchetarii unui demnitar cum este si presedintele Romaniei apartine exclusiv PICCJ?
-Oare declinarea (nu ni s-a comunicat si Ordonanta) s-a facut pe considerentul ca presedintele Romaniei, avand imunitate totala pe perioada mandatului? Cumva DNA a dorit sa nu se afecteze instrumentarea cu celeritate a cauzei si a declinat dosarul in fieful Procurorul General Augustin Lazar pentru a putea fi anchetata sotia presedintelui, Carmen Iohannis, care nu are nicio imunitate?
-Este posibil ca in orice moment sa se inceapa urmarirea penala impotriva sotiei presedintelui, situatie care ar arunca in aer imaginea lui Klaus Iohannis? Sigur ca este posibil.

sursa:luju.ro


dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)