News Flash:

BREAKING NEWS: Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat

18 Iulie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
dan voiculescuu 1
Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat, in urma executarii unei treimi din pedeapsa primita in dosarul „ICA”. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, in mod definitiv, ca fostul senator poate iesi din inchisoare.
Tribunalul Bucuresti a discutat in 11 iulie cererea lui Dan Voiculescu de liberare conditionata. Aceasta este cea de-a doua instanta unde ajunge aceasta solicitare. In prima faza, cererea de liberare conditionata s-a aflat pe masa magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5, care au stabilit ca Voiculescu poate fi pus in libertate. Decizia aceasta a fost, insa, contestata de Penitenciarul Rahova, iar Tribunalul Bucuresti ar putea decide, marti, in mod definitiv, daca fostul senator poate merge acasa.
Dan Voiculescu este, in prezent, internat la Spitalul Universitar din Capitala. El a fost transportat vineri, cu paza, de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Universitar de Urgenta, dupa ce ar fi suferit o ocluzie intestinala. Surse medicale afirmau, pentru MEDIAFAX, ca fostul senator trebuie operat, insa, pana la acest moment, el nu a fost supus vreunei interventii chirurgicale.
Comisia de specialitate de la nivelul penitenciarului Rahova a dat aviz negativ solicitarii lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata, insa, chiar si in aceste conditii, fostul senator s-a adresat judecatorilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006429 (s)