News Flash:

Brazilia si Germania, in finala turneului olimpic de fotbal

18 August 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
brazilia germania
Echipele Braziliei si Germaniei se vor intalni in finala turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, pe celebrul stadion Maracana.
Brazilia a surclasat Hondurasul in semifinale cu scorul de 6-0, prin golurile marcate de Neymar (1, 90+1 — penalty), Gabriel Jesus (26, 35), Marquinhos (51) si Luan (79). Neymar a deschis scorul dupa doar 15 secunde, marcand astfel cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Atacantul Barcelonei a doborat astfel recordul stabilit pe 3 august de jucatoarea canadiana Janine Beckie, care marcase dupa doar 20 de secunde contra Australiei, in primul tur al grupelor turneului feminin. Neymar a contrat o degajare a fundasului Palacios, iar apoi a facut la fel si in fata portarului Lopez. Vedeta echipei Braziliei a avut nevoie de cateva minute sa-si revina dupa duelul cu goalkeeper-ul hondurian.
Meciul a fost arbitrat de romanul Ovidiu Hategan, arbitri asistenti fiind Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe.
In cealalta semifinala, jucata la Sao Paulo, Germania a dispus cu 2-0 de Nigeria, prin golurile marcate de Klostermann (9), Petersen (89).
Neymar a jucat pentru Brazilia si in finala editiei trecute a Jocurilor Olimpice, in 2012, la Londra.
Brazilia are sansa de a-si trece in palmares primul sau titlu olimpic si, in acelasi timp, sa isi ia o revansa in fata Germaniei dupa umilitorul esec cu cu 1-7 din semifinalele Cupei Mondiale din 2014.
Honduras si Nigeria se vor infrunta pentru medaliile de bronz, sambata, la Belo Horizonte.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005516 (s)