News Flash:

Brantner preia si contractul de deszapezire din Timisoara. Va primi maximum 37 de milioane de lei in urmatorii patru ani

15 Iulie 2019
1765 Vizualizari | 0 Comentarii

La mai bine de un an de cand Timisoara a ramas fara un operator de deszapezire si dupa o iarna in care acest serviciu a fost asigurat in regim de forta majora de SDM, Primaria Timisoara a reusit sa finalizeze licitatia pentru contractarea unui nou operator. Singura firma interesata de acest contract a fost Brantner, cea care a castigat si licitatia pentru salubritatea stradala.

Va reamintim ca Timisoara nu mai avea un operator de deszapezire din aprilie 2018, cand au expirat contractele incheiate cu Retim si SDM. Primaria nu a reusit sa finalizeze licitatia la timp, lucru pe care soferii din oras l-au simtit din plin iarna trecuta, chiar daca municipalitatea a incheiat un contract de forta majora cu SDM pentru ca Timisoara sa nu fie complet blocata de nameti.

La mai bine de un an de la expirarea fostului contract, Primaria Timisoara a reusit, acum, sa finalizeze noua licitatie. Singurul inscris a fost declarat si castigator, cu o oferta de aproape 37 de milioane de lei, cu tot cu TVA.

    „S-a incheiat cu succes licitatia pentru contractarea unui operator de deszapezire. Speram in consecinta sa nu mai ninga. A castigat licitatia unicul ofertant, Brantner Servicii SRL. Deci operatorul de salubritate. Si ne bucuram ca e asa. Valoarea contractului este de 31,212 milioane de lei fara TVA. Acord cadru pe 4 ani. Se va plati efectiv doar ceea ce se presteaza efectiv”, a anuntat Robu.

El a adaugat ca, pentru prima data, in acest contract au fost incluse toate cele aproape 1300 de strazi din Timisoara, spre deosebire de doar 500 care erau incluse in acest contract atunci cand el a devenit primar.

Toate utilajele pe care Brantner le va folosi pentru deszapezire vor fi dotate cu GPS, ceea ce va permite functionarilor Primariei Timisoara sa vada in timp real pe unde au trecut acestea.

Firma Brantner a fost infiintata in Austria, in anul 1936, de familia Brantner. Are 2.500 de angajati in toata lumea. A ajuns la a treia generatie si are sedii in Austria (sediul central), Germania, Romania, Serbia, Slovacia, Cehia si Turcia. In Romania a venit in 2004 si a deschis puncte de lucru in Cluj-Napoca, Sibiu, Dej, Resita, Drobeta Turnu-Severin si Piatra Neamt.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005988 (s)