News Flash:

Brandurile Buzz si Sport Vision, din toamna, in ansamblul mixt Openville Timisoara

14 August 2018
1669 Vizualizari | 0 Comentarii
BUZZ 01

Dezvoltarea ansamblului Openville, proiectul mixt care integreaza Iulius Mall, aduce noi branduri in Timisoara. Unul dintre acestea este BUZZ, brand adresat iubitorilor si impatimitilor culturii sneakers-ilor. BUZZ va deschide in toamna, la Iulius Mall Timisoara, primul magazin din vestul tarii, concomitent cu inaugurarea Sport Vision, brandul sub egida caruia activeaza. Cele doua magazine vor avea o suprafata totala de 300 mp si vor completa mixul de branduri din zona sport a mall-ului. 

BUZZ Sneaker Station promoveaza cultura urbana si este destinatia principala pentru iubitorii de sneakers, care vor gasi o gama extinsa de modele de incaltaminte, unele in editii limitate, de la cele mai populare branduri, precum: Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Converse, New Era. Aflat in pas cu trendurile internationale, BUZZ a devenit locul preferat al celor care urmeaza evolutiile comunitatii iubitorilor de sneakers, al celor carora le place sa fie diferiti, originali si care isi exprima atitudinea si individualitatea prin stilul propriu.

BUZZ este prezent in Romania cu sapte magazine, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Galati, la care se adauga si un magazin de tip Outlet in Capitala. 

La Sport Vision, sportivii de performanta, impatimitii expeditiilor sau cei care doresc sa faca miscare vor gasi o gama variata de imbracaminte, incaltaminte, echipamente si accesorii, pentru barbati, femei si copii. Sport Vision are la baza conceptul de magazin multi-brand, detinand licenta pentru peste 40 de brand-uri din domeniu, precum: Champion, Lonsdale, Ellesse, Umbro, Slazenger. Totodata, este partener international cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Jordan, Asics, New Balance, Timberland si altele.

La capitolul incaltaminte, Sport Vision ofera optiuni diverse de pantofi sport, ghete si incaltari speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Sectiunea de imbracaminte este la fel de generoasa: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri si bluze. Persoanele care doresc sa aiba parte de cel mai bun echipament pe munte pot opta pentru o varietate de accesorii utile in expeditiile outdoor. Accesorii fitness, manusi de box, gantere, articole pentru sporturi precum alergat, antrenament, fotbal, baschet si inot, genti speciale pentru echipamente si accesorii lifestyle sunt o parte dintre produsele care se vor regasi, din aceasta toamna, in magazinul din Iulius Mall, parte a ansamblului Openville.

Sport Vision are 10 magazine in Romania, deschise in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Galati.

Despre Openville Timisoara

Odata cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, timisorenii vor beneficia de noi concepte de shopping si entertaiment, in premiera pentru regiune. Dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara, Openville va oferi, pe langa peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema si o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, sali pentru evenimente private si corporate, precum si numeroase restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara.

Lucrarile la componenta de retail au inceput in decembrie 2017 si presupun crearea unei suprafate aditionale de 47.000 mp, reprezentand extensia Iulius Mall Timisoara si amenajarea unor spatii de retail suplimentare la parterul cladirilor de birouri si in zona parcului din ansamblu. In total, suprafata de retail va ajunge la 118.000 mp inchiriabili.

Prima etapa de dezvoltare a celui mai mare proiect mixt din vestul tarii va include si 50.000 mp de birouri in operare (trei cladiri) si 52.000 mp in constructie (o cladire), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si 4.068 de locuri de parcare.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Galerie Foto

BUZZ_02
openville iulius mall timisoara buzz sport vision
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005358 (s)