News Flash:

Boxer roman implicat intr-un accident GRAV. Prietenul sau a MURIT incarcerat...

5 Decembrie 2014
1394 Vizualizari | 0 Comentarii
Un accident rutier soldat cu avarierea a doua autovehicule si cu ranirea a doua persoane a avut loc joi dimineata in localitatea clujeana Copaceni, judetul Cluj.

Boxerul clujean Lucian Bot s-a aflat pe locul din dreapta al autoturismului Audi A6, care s-a izbit de un TIR joi dimineta, iar prietenul sau a murit la volan.

Cunoscutul boxer clujean, Lucian Bot, a fost ranit usor in urma accidentului petrecut in localitatea Copaceni si a fost externat dupa cateva ore de spitalizare. Prietenul sau, insa, Mihai Culda, cel care s-a aflat la volanul autoturismului de lux, a murit.

Acesta, poreclit „Chelu”, era un apropiat al primarului din comuna Valea Ierii si era patronul unei firme de paza, Bot fiind asociatul sau.

Accidentul a avut loc la iesire din Copaceni, spre Cluj, Potrivit ISU Cluj, doua persoane au fost ranite, una dintre acestea ramanand incarcerata in autoturism. Potrivit purtatoarei de cuvant a IPJ Cluj, Simona Virci, soferul unui autoturism care circula pe DN1 E81 spre Turda a patruns pe contrasens si a intrat incoliziune cu un autotren care circula din sens opus. In urma impactului violent, barbatul a murit, iar pasagerul din dreapta s-a ales cu multiple leziuni, fiind transportat de urgenta la spital, scrie citynews.ro.
Sursa: realitatea.net 

accident rutier autovehicule lucian bot boxer murit incarcerata spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)