News Flash:

BOMBA! Radu Mazare demisioneaza!

18 Martie 2015
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Radu Mazare a spus, miercuri, ca s-a saturat sa fie haituit si sa astepte in fiecare dimineata cu geanta la usa, in eventualitatea ca ar putea fi retinut, precizand ca este hotarat sa renunte la conducerea Primariei Constanta cat mai curand, pentru ca nu isi mai poate desfasura activitatea.
Primarul municipiului Constanta a venit la arestul Politiei Capitalei pentru a-si lua actele si geanta pe care o avea luni, cand a fost retinut, pentru 24 de ore, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Anchetatorii au cerut arestarea preventiva a lui Radu Mazare, insa instanta suprema a decis, miercuri, ca primarul sa fie cercetat in libertate, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.
Radu Mazare a spus ca a durat mai mult de opt ore ca judecatorul sa ia o decizie, in conditiile in care acuzatia pe care i-o aduc procurorii este ca luat mita noua milioane de euro.
"Decizia a fost data la 2 noaptea si a durat mai mult de 8-9 ore sa ia o decizie. E o cauza destul de complexa, complicata, cu achizitii, cu hotarari de consiliu, cu legi, cu controale. Sigur ca e de apreciat cand te baga cineva la beci, acuzandu-te ca ai luat noua milioane de euro si prejudiciu alte zeci de milioane, iar tu iesi pentru lipsa de probe. E o decizie importanta si asumarea ei", a adaugat primarul municipiului Constanta.
Intrebat daca se asteapta la noi retineri sau la condamnari, Radu Mazare a spus ca s-a obisnuit: "Nu vedeti ca vin cu gentuta? Nu ma astept la condamnari, insa vreau sa spun ca de 10 ani sunt cautat si haituit, si m-am saturat".
Intrebat daca ia in calcul o iesire din politica sau plecare de la conducerea Primariei Constanta, Radu Mazare a spus ca este hotarat sa renunte cat mai curand. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006890 (s)