News Flash:

BOMBA! Iata cine ar putea sa-i ia locul Simonei Gherghe la ”Acces direct”

8 Ianuarie 2017
1757 Vizualizari | 0 Comentarii
simona gherghe
Simona Gherghe a confirmat, vineri dimineata, ca este insarcinata si ca la inceputul lunii iunie va da nastere primului ei copil. Vestea i-a pus pe ganduri pe fanii acesteia, care i-au si gasit inlocuitoare.
Nici bine nu a anuntat ca e gravida ca i-au si gasit inlocuitoare! Fanii Mirelei Vaida au inceput sa raspandeasca pe internet zvonuri potrivit careia fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” va reveni pe sticla in locul Simonei Gherghe, care urmeaza sa devina mamica.
”Cica doamna Mirela ii ia locul Simoniei Gherghe la Acces direct, aceasta din urma fiind insarcinata. Parere personala, emisiunea e o caca-maca, o "manelarie" oribila. N-am mai urmarit de mult, nici nu eram o telespectatoare fidela, dar asa retin emisiunea asta, ca fiind ... vai-s-amar. Ce sa zic? Ii urez succes daca e sa revina (eu oricum nu ma voi uita)! P.s. sunt atat de putine emisiuni bune (conform criteriilor mele, bineinteles) ca le numeri pe degetele de la o mana”, le-a spus fana a emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” prietenilor ei virtuali.
Fanii Mirelei Vaida s-au bucurat de veste si au admis ca este posibil ca zvonul lansat sa devina realitate: ”Dupa cate stiu, Mirela inca e sub contract cu Antenele, s-ar putea sa vina in locul Simonei, doar ca Acces direct e o porcarie, doar ca s-ar putea ca din acest an sa mai schimbe si ei formatul!”.

simona gherghe inlocuitoare mirelei vaida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006356 (s)