News Flash:

BOMBA! Gica Popescu, vizitat la Jilava de Karim Benzema!

7 Mai 2015
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
gica popescu
Vizita inopinata la penitenciarul Jilava, acolo unde isi ispaseste pedeapsa fostul mare international roman, Gica Popescu. Karim Benzema, atacantul de 24 de karate al lui Real Madrid, a tinut sa discute fata in fata cu cel poreclit "Baciul", anunta Fanatik.

Gica Popescu are parte de surprize la penitenciarul unde este incarcerat. Dupa ce in trecut presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a tinut sa ii faca o vizita si sa il incurajeze (romanul a fost capitan al formatiei de pe Camp Nou in a doua jumatate a anilor '90), fostul mare international a avut surpiza sa constate ca este chemat la vorbitor de Karim Benzema, scrie Prosport.ro.

"Suntem constienti de impactul informatiei, dar nu exista nici un dubiu! Popescu nici nu a vrut sa discute despre aceasta vizita. Nici macar cu colegii lui de celula. Cand s-a dus la vorbitor, iar Benzema a fost vazut, informatia s-a raspindit in tot penitenciarul in mai putin de trei minute. A prins autograf cine a putut, desi este interzis acest lucru", au spus surse din interiorul penitenciarului pentru sursa citata.

Vizita internationalului francez surprinde din toate punctele de vedere, intre cei doi nefiind o legatura de prietenie solida. Dincolo de diferenta de 20 de ani, Benzema si Popescu nu au lucrat impreuna la vreun proiect legat de "sportul rege".

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, in 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, in Dosarul Transferurilor.

real madrid gica popescu popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)