News Flash:

BOMBA! Firicel in vizorul DIICOT! A fost prins cu droguri in Vama Veche!

10 Noiembrie 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
firicel

Actorul Toma Cuzin, interpretul celebrului Firicel in show-ul de televiziune "Las Fierbinti", a fost in vizorul DIICOT, el fiind in urma cu zece ani prins cu droguri in Vama Veche, informeaza DC News.

Se pare ca problemele lui Toma Cuzin in acest caz ar fi aproape de sfarsit, avand in vedere ca Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a trimis o cerere de confirmare a renuntarii urmaririi penale a actorului.

"In urma raziilor efectuate in noaptea de sambata spre duminica, in statiunile de pe litoral, lucratorii BCCO au prins in flagrant opt turisti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numarandu-se si un actor al Media Pro Pictures. Este vorba despre Cuzin Toma, in varsta de 30 de ani, din Bucuresti, care detinea impreuna cu A.M.D., o studenta in varsta de 22 de ani, trei grame de hasis si un gram de marijuana procurate de la un traficant din Capitala. Cei doi au fost surprinsi de oamenii legii in jurul orelor 4.00, in zona clubului Expirat, din statiunea Vama Veche".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008813 (s)