News Flash:

BOMBA! Dumitru Dragomir A FOST RETINUT, in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I

7 Aprilie 2014
580 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost reţinut de procurorii bucureşteni, luni, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I. Poliţiştii au făcut, luni, 11 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, printre care şi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind vizate persoane suspectate de evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioaneeuro în acest dosar.

 
UPDATE 14:23 - Dumitru Dragomir a fost reţinut

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost reţinut de procurorii bucureşteni, luni, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Ordonanţa de reţinere a fost emisă după ce Dragomir a fost audiat în acest dosar la Poliţia Capitalei.

 UPDATE 13:20 - Parchet: LPF, prejudiciată cu 3 milioane de euro prin circuit fictiv de intermediere a vânzării meciurilor

Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro la vânzarea unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a tranzacţiei, în condiţiile în care, în realitate, aceasta s-a făcut prin negociere directă, arată PTB.

UPDATE 12:37 - Dumitru Dragomir şi alte şase persoane, audiate în dosarul vânzării drepturilor TV pentru meciuri

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, şi alte şase persoane au fost aduse, luni, la Poliţia Capitalei, pentru audieri în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Toţi cei şapte au fost ridicaţi şi aduşi la Poliţie în baza mandatelor emise în acest dosar.

Înainte de a-i ridica pe cei şapte, anchetatorii au făcut, luni dimineaţă, percheziţii la 11 adrese din Bucureşti şi Ilfov, între care şi sediul LPF, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030410 (s)